Fijne feestdagen gewenst / Jaaroverzicht

Fijne feestdagen gewenst / Jaaroverzicht

Graag wil ik iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar wensen!

Hopelijk wordt 2018 een succesvol jaar voor iedereen.

2017

Een jaar vol verandering; een verhuizing, nieuwe rattige mede-bewoners, nieuwe illustratieuitdagingen, een duidelijkere identiteit en helaas ook het afscheid van één van de ratten. Niet onbelangrijk, want juist deze huisdieren hebben me aangespoord weer als vanouds te illustreren, met de hand, voor een heel andere doelgroep.

Dit jaar heb ik een aantal geïllustreerde rattige producten ontwikkeld, die verkocht worden door Hangmatjesenzo.nl met het idee om geld op te halen voor de rattenopvang Rattenpootjes te Apeldoorn. Deze kleine beestjes zijn vrij populair en worden in vele dierenzaken verkocht, maar als de mensen ze kwijt willen kunnen ze vaak niet bij een gewoon asiel terecht. Deze diertjes komen dan o.a. terecht bij Jill in Apeldoorn.

Daarnaast heb ik dit jaar een bijzondere opdracht voor de Gemeente Haren voltooid. Het bushokje aan de a28 verdiende een opfrisbeurt. Begin dit jaar heb ik ze benaderd, blijkbaar op het juiste moment. En voordat ik het wist stond ik in oktober het bushokje te beschilderen. Zie marijkekoster.com voor beeldmateriaal.

Komend jaar ben ik van plan mijn favoriete uitgeverijen te benaderen met een rattig verhaal. Nee heb je, ja kun je krijgen. 😉