Marvin de Robot

Marvin de Robot

Marvin is één van mijn afstudeerprojecten.

Ik schreef een scriptie over de positieve werking van vormgeving en kunst en kwam zo in het contact met het UMCG. Daar kwam ik in contact met de kinderafdeling. Men vertelde mij dat het af en toe best lastig was om dingen aan kinderen uit te leggen, zoals een orgaantransplantatie.

Een moeilijk onderwerp als orgaantransplantatie uitleggen aan kinderen leek mij een enorme uitdaging en ik ben begonnen met het bedenken van een verhaal. Zo is Marvin ontstaan, een robot met een kapot onderdeel dat vervangen moet worden. Inmiddels is het verhaal niet meer gericht op specifiek het onderwerp orgaantransplantatie.

Marvin is een eigen leven gaan leiden in mijn hoofd. Daarom heb ik besloten om dit jaar project Marvin te reanimeren, met nieuwe ideeën en nieuwe illustraties.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA