Latest Posts Boxes

Latest Posts Shortcode

Carefully crafted elements come together into one amazing design.

  • Verfzaak Muller was op zoek naar iemand die hun website een make-over kon geven. De oude website sloeg de plank mis. Hoe...

  • Annet en Matthijs gingen trouwen en vroegen mij een kaart te ontwerpen. Ze hadden al een specifiek idee. Ze wilden graag...

  • We wish you all a merry christmas and a happy 2022!...

  • I wish you a Merry (Ratty) Christmas and Happy New Year!   On this card are featured: Minette (Mimi), Han, Chewie, ...

  • Mensen die mij kennen weten dat ik al een website heb; www.marijkekoster.com. Echter is dat vrij werk en deze site wil ik wijden aan toegepaste vormgeving. Denk daarbij aan logo’s, huisstijlen, kinderillustraties en meer. Binnenkort volgt een update! &#8...

  • Marvin is één van mijn afstudeerprojecten. Ik schreef een scriptie over de positieve werking van vormgeving en kunst en kwam zo in het contact met het UMCG. Daar kwam ik in contact met de kinderafdeling. Men vertelde mij dat het af en toe best lastig......

  • Soms krijg je de vraag of je iets wilt tekenen wat helemaal uit je comfortzone ligt. In dit geval was dit een portret van Barack Obama. Na een tijdje op de computer te hebben gespeeld met Photoshop, ging ik toch weer over op verf. Digitaal......