Latest Posts Boxes

Latest Posts Shortcode

Carefully crafted elements come together into one amazing design.

  • Verfzaak Muller was op zoek naar iemand die hun website een make-over kon geven. De oude website sloeg de plank mis. Hoe...

  • Annet en Matthijs gingen trouwen en vroegen mij een kaart te ontwerpen. Ze hadden al een specifiek idee. Ze wilden graag...

  • The term minimalism is also used to describe a trend in design and architecture where in the subject is reduced to its n...

  • Hierbij de eindvorm van mijn kerstkaart, laten drukken bij mijn favoriete drukker. 🙂 Het is mooier geworden dan ik van t...

  • The term minimalism is also used to describe a trend in design and architecture where in the subject is reduced to its necessary elements. Minimalist design has been highly influenced by Japanese traditional design and architecture. In addition, the work of De...

  • Mensen die mij kennen weten dat ik al een website heb; www.marijkekoster.com. Echter is dat vrij werk en deze site wil ik wijden aan toegepaste vormgeving. Denk daarbij aan logo’s, huisstijlen, kinderillustraties en meer. Binnenkort volgt een update! &#8...

  • Marvin is één van mijn afstudeerprojecten. Ik schreef een scriptie over de positieve werking van vormgeving en kunst en kwam zo in het contact met het UMCG. Daar kwam ik in contact met de kinderafdeling. Men vertelde mij dat het af en toe best lastig......